Rize Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Rize Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Rize Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Toplantısı Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında gerçekleştirildi.

Rize Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Çeber başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı da Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan  Günal tarafından sunum gerçekleştirildi. Ardından yapımı devam eden ve aktif olarak faaliyet gösteren fabrikalar, ikinci etap projeleri, Organize Sanayi Sitesi ve yapımı planlanan arıtma tesisi konuları görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonrasında Vali Çeber yaptığı değerlendirmede; Rize Organize Sanayi Bölgesinin tam anlamıyla hizmet vermeye başladığında Rize’nin çehresini büyük ölçüde değiştireceğini, Rize’nin ekonomik-sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Düzenlen toplantıya Vali Çeber’in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,  Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günal ve diğer yetkililer katıldı katıldı.