Yönetim Kurulu Başkanı Vali Sayın Kemal ÇEBER Bölgemize Ziyaret Gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Sayın Kemal ÇEBER Bölgemize Ziyaret Gerçekleştirdi.


Rize Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali Kemal Çeber  ve beraberindeki heyet  Rize Belediyesine ait bölgemizde faaliyet gösteren Ribelkent  fabrikasını ziyaret ederek çay çöpünden mangal kömürü ve elektrik üretim tesisini inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

 Ardından bölgemizde yapımı devam eden cami inşaatını yerinde inceleyerek bölgemiz yatırımcısı ve aynı zamanda dernek başkanı olan eski dönem Rize Belediye başkanı Halil Bakırcı ve bölge müdürümüz Hasan Günal' dan bilgiler alarak cami inşaatının son durumunu değerlendirdi.

Bölgemizde faaliyet gösteren Biotex Medikal firmamızı ziyaret eden Çeber firma yetkilileri Ertan Demir ve Yavuz Alaca 'dan yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı Kapsamında bölgemizde açılan Rize Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek bölge müdürümüz Hasan Günal'dan ve İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'den devam eden projeler hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulunarak bölgemizden ayrıldı.