AKSA DOĞALGAZ YETKİLİLERİNDEN BÖLGEMİZE ZİYARET

AKSA DOĞALGAZ YETKİLİLERİNDEN BÖLGEMİZE ZİYARET


Rize Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz alt yapısının inşası ile ilgili başlatılan uzun süreçli çalışmalar sonucunda Bölge Müdürlüğümüze ziyarette bulunan Aksa Karadeniz Doğalgaz A.Ş. Şirket Müdürü Mehmet Salih AYDIN, Rize İşletme Müdürü Burak ADANUR ve Rize İşletme Şefi Mehmet Akif METİN Bölge Müdürümüz Hasan GÜNAL ve Bölgemiz Teknik Personeli Murat BAKIR ile görüşüp Organize Sanayimizin doğalgaza kavuşması hususunda yol haritasını belirlediler.

2024 yılının yatırım programına alınan inşaat çalışmalarına 2024 yılının ilk çeyreğinde başlanacak olan 2018 yılından bu yana yapılan birçok toplantımızda gündeme gelen Rize Organize Sanayi Bölgesi doğalgaz alt yapı çalışmalarının bu noktaya gelmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulu Başkanımıza, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ziyareti gerçekleştiren Aksa Doğalgaz ekibine de özverili yaklaşımları ve konuya bakış açılarından dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar dileriz.