Bölge Müdürümüz Hasan Günal Haftaya Başlangıç Toplantısında Sunum Yaptı…

Bölge Müdürümüz Hasan Günal Haftaya Başlangıç Toplantısında Sunum Yaptı…


Vali Kemal Çeber Başkanlığında, Rize’de ki kurumlar arasındaki koordinasyonu ve etkili iletişimi sağlamak amacıyla, Rize Öğretmenevinde düzenlenen “Haftaya Başlangıç” toplantılarının bu haftaki bölümünde Rize Organize Sanayi Bölge Müdürümüz Hasan Günal sunum yaptı.

 

Rize’nin tüm kurum Müdürlerinin katıldığı toplantıda, Organize Sanayi Bölgemizin Rize’miz için önemini, gelişmelerini ve güncel çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Rize’nin genel anlamda bir sanayi şehri olmamasına rağmen Rize Organize Sanayi Bölgesine yoğun ilgi olduğunun altını çizen Vali Çeber, “Altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış olan Rize OSB’ye ilgi oldukça büyük. Bu alanda faaliyette bulunan fabrikalara baktığınızda hepsi de büyük ve isim yapmış bilindik firmalar. Buda Rize OSB’nin ne denli tercih edildiğinin bir göstergesidir. Rize OSB’de ikinci etap çalışmalarına başlanmış durumda. Belirlenen yeni alanların da OSB’ye katılmasıyla hem fabrika sayısı artacak hem de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak” şeklinde konuştu.