OSB'LER ANKARA BAŞKENT OSB'DE BULUŞTU...

OSB'LER ANKARA BAŞKENT OSB'DE BULUŞTU...


 OSB’LER BAŞKENT’TE BULUŞTU

Başkent OSB, OSB’leri bilgilenme misyonuyla düzenlenen toplantının ev sahibi oldu. Toplantıda OSB’lerin sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2016 Yılı Yatırım Programında Yer Alan OSB Yönetimlerini Bilgilendirme Eğitimi toplantısı Ankara Başkent OSB bünyesinde Rize Organize Sanayi Bölgesini Temsilen Bölge Müdürümüz Hasan GÜNAL ve Kontrol Mühendisimiz İshak ALTAY’ın katılımıyla gerçekleşti. 

 

 “Projeler neticelenmeli”

 Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk, OSB’lere projelerini zamanında bitirme konusunda çağrıda bulundu. Öztürk; “1962’den beri 196 OSB projesine krediyle destek verdik. Bunlar için Bakanlığımız tarafından 3.6 milyar TL kredi kullandırıldı. 2023 hedefimiz, 70 yeni OSB kurmaktır. Amacımız, sayıdan ziyade niteliği artırmaktır” dedi. Devrin artık alın teri değil, akıl teri devri olduğuna vurgu yapan Öztürk, güce ve paraya değil, bilgiye sahip olanın kalkınma yarışını kazanacağını ifade etti. Öztürk ve Daire Başkanları daha sonra OSB yöneticilerinden gelen soruları yanıtladı.