Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde Tanıtım ve İş Birliği Konferansı Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde Tanıtım ve İş Birliği Konferansı Yapıldı


Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda Bölgemiz yatırımcılarımızdan Lazer Isı Yönetim Kurulu Başkanı Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı Bölge Müdürümüz Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Günal ve Bölgemizde hizmet veren yatırımcıların yetkililerinin katılımlarıyla bir konferans gerçekleşti.

Bölge Müdürümüz Hasan Günal’ın detaylı sunumu ile başlayan konferansın ana bölümünde, Bölgemizin alt yapı üst yapı ve Bölgemizde faaliyet gösteren firmaların iş alanları hakkında bilgilerin sunulduğu ve işbirliği olanakları için olabilecek olan AR-GE projeleri hakkında bilgiler verildi.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Öksüz ise Rize Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret etme ve işletmelerle bir araya gelme sıklığını arttırarak firmaların sıkıntılarını yerinde görerek çözüme ulaştırmak için gereken desteği sağlamaya hazır olduklarını belirttiler.

 

Bölge yatırımcılarımızdan Lazer Isı adına Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Biotex Medikal adına Ertan Demir de açıklama yaparak faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi yetkililerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar çalışmalarında başarılar dileriz.