Rize OSB İçin Harekete Geçildi...

Rize OSB İçin Harekete Geçildi...

Vali Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Vali Ersin Yazıcı, Kalkandere ilçesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak Organize Sanayi Bölgesi için ayrılan alanda incelemeler yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

Vali Yazıcıya, incelemeleri sırasında Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, OSB Müdürü Hasan Günal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

 

          İş makinesi sayısının arttırılmasını ifade eden Vali Yazıcı, kamulaştırma çalışmalarında herhangi bir problemin kalmadığını, çalışma raporunun bir hafta içerisinde oluşturulmasını isteyerek; Organize Sanayi Bölgesindeki incelemelerine sık sık devam edeceğini ve çalışmaların takip edileceğini söyledi.

 

          Vali Yazıcı, Rizedeki işsizliğin çözümüne zemin hazırlaması adına Organize Sanayi Bölgesinin çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

 

 

 

          Vali Yazıcı, Ovit Tünelinin tamamlanmasıyla bölgedeki sanayi ve ticaret hacminin artacağını vurgulayarak, sanayi ve ticaret alanındaki artış ile eş zamanlı olarak buradaki çalışmalarımızı tamamlamalı ve bölgemizi bir cazibe merkezi haline getirmeliyiz diye konuştu.