Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Başkanlığında VKS Toplantısı Gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Başkanlığında VKS Toplantısı Gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Başkanlığında, Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Bölge Müdürleri ile video konferans yöntemi ile toplantı gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Başkanlığında video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya Rize Organize Sanayi Bölgemiz Yönetim Kurulu Başkanı Rize Valisi Kemal Çeber’de katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Organize Sanayi Bölgelerinin sorunları, çözüm önerileri ve Covid-19 sonrası Organize Sanayi Bölgelerinde yol haritası tasarımı görüşüldü.

Vali Çeber toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın katılımları ile Organize Sanayi Bölgelerini ele alan geniş kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Bu bağlamda Katılımcı sayısının fazla olması ile birlikte üretilen çözüm önerileri ve pek çok konuda bilgi paylaşımının sağlanması, gerçekleştirilen toplantının verimini bir o kadar artırıyor.

OSB’ler bölgelerin gelişimi ve kalkınması açısından büyük önem arz etmekte. Bu bağlamda gerçekleştirilen toplantıyı çok önemsiyorum. “ifadelerini kullandı.