Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulundan Bölgemize İşbirliği Ziyareti

Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulundan Bölgemize İşbirliği Ziyareti


Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, Başkan Vekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Okan Gündoğdu, İbrahim Yazıcı, Dilruba Mete Öztürk ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı’dan oluşan heyet Bölgemize ziyarette bulundular.

İlk olarak Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden heyeti, Rize Eski Belediye Başkanı ve Lazer Isı Mühendislik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bakırcı, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı ve Metal Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Biotex Medikal Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Demir, Biotex Medikal Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Alaca ve Rize Organize Sanayi Bölge Müdürümüz Hasan Günal karşıladı.

Olası iş birliği halinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Bölge Müdürümüz Hasan Günal, Organize Sanayi Bölgemiz hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu.

Fikir birliğine varılan ziyarette konuşan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, ise “Bölge Sanayicileri olarak sık sık bir araya gelmeliyiz. Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu olarak ilk Trabzon’daki OSB’leri ziyaret ettik. Bugün de Rize Organize Sanayi Bölgesindeyiz. Bölge sanayicileriyle bir araya gelerek isteklerimize ve sorunlarımıza hep birlikte çözüm aramalıyız. Bu sorun ve istekleri konuşacağız toplantının ilkini de bölgemizde yapmaktan mutluluk duyarız. Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.” dedi.

Heyet, Bölge Müdürlüğümüz ziyareti ardından Bölgemiz firmalarından Metal Teknik A.Ş ve Biotex Medikal Tekstil A.Ş. firmalarını ziyaret ederek, üretim süreçleri ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler alarak bölgemizden ayrıldı.

Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunar çalışmalarında başarılar dileriz.