Vali Çeber Bölgemizdeki Yatırımcılarımıza Ziyaret Gerçekleştirdi.

Vali Çeber Bölgemizdeki Yatırımcılarımıza Ziyaret Gerçekleştirdi.


Rize organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu başkanı ve Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER bölgemizde faaliyet gösteren Üçel Helva firmamızı ziyaret ederek firma yetkilisi Harun ŞİMŞEK'ten bilgiler aldı.Üretime başlayan firmamıza başarılarının devamını diledi.

daha sonra Arifoğlu reklam firmamız ile ziyaretlerine devam etti.Firma yetkilisi Fikret ARİFOĞLU'dan üretim ve işletmelerine kattıkları yeni nesil makineleri yerinde inceleyerek firma yetkilisinden detaylı bilgiler aldı. 

Vali ÇEBER “Organize Sanayi Bölgeleri yöre insanına aş demek, ekmek demektir. Bütün derdimiz işsizliği azaltmak, insanlarımızı doğdukları yerde karınlarının doymasını sağlamaktır. Bunun için de yoğun çaba sarf ediyoruz. Bir yandan önemli yatırımcılarımızı ilimizde yatırım yapmaya davet ederken, bir yandan da yatırımcılarımıza uygun yatırım imkân ve ortamları sunmaya çalışıyoruz, bu amaç doğrultusunda yatırımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Bizlerde kendisine ziyareti için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz..